Ställbar säng 120x200

En ställbar säng 120x200 är en reglerbar säng som är 120 cm bred och 200 cm lång. Den är avsedd för 1 person och har alltså endast en liggplats. Här hittar du alla våra ställbara sängar i storlek 120x200.

Ställbara sängar 120x200

Sortering:
Ställbar säng Hjälmaren inkl. bäddm. & ben 120x200
KAMPANJ
Ställbar säng Karma Lux Odense inkl. bm & ben 120x200
KAMPANJ

Om ställbara sängar 120x200

En ställbar säng är en säng som är utrustad med en motoriserad ram, vilket gör det möjligt att höja och sänka huvud- och fotänden på sängen. En ställbar säng i storleken 120x200 är en säng som är 120 cm bred och 200 cm lång och ger mycket utrymme att röra sig på.

Med en ställbar säng i storlek 120x200 får du flera fördelar som gör den till en bra investering för en god natts sömn. För det första kan du anpassa sängen efter din kropp och dina behov. Det är en stor fördel om du har rygg- eller nackproblem, eller om du vill ha en mer bekväm sovposition. Genom att höja eller sänka huvud- eller fotänden kan du hitta den perfekta vinkeln för att lindra smärta eller spänningar i kroppen. Vissa ställbara sängar i denna storlek har också möjlighet att reglera nackstödet separat för att ytterligare öka komforten.

En annan fördel med en ställbar säng 120 är att bredden och funktionen gör den mycket bekväm för personer som tillbringar mycket tid i sängen. Det kan vara äldre personer, personer med funktionsnedsättningar eller personer som arbetar hemifrån och tillbringar mycket tid i sängen. Med en ställbar säng kan du enkelt justera din position för att hitta en bekväm arbetsställning, eller för att läsa eller titta på TV i sängen.

En ställbar säng i storlek 120x200 består ofta av ett komfortlager av pocketfjädring eller annan typ av fjädring. Det finns också modeller som består av skummaterial eller en kombination av fjädring och skum. En ställbar sängbotten är ibland utrustad med ett extra fjädringslager för ökad komfort. På detta lager placeras en vändbar madrass eller plymå med ytterligare komfort. En bäddmadrass placeras sedan på toppen för att ge den sista finishen i känslan.

För att få ut det mesta av din ställbara säng i storlek 120x200 är det viktigt att välja rätt typ av bäddmadrass. Om sängen är följsam bör även bäddmadrassen vara det, medan en fastare säng kan kompletteras med en bäddmadrass med lite mer styrka för att ge tillräcklig tryckavlastning. En bäddmadrass med en bra andningsförmåga kan också bidra till en hälsosam och behaglig sömn.

I Sovkoncepts butiker har du möjlighet att prova många sängar och få bra tips om hur du känner skillnad och vad skillnaderna innebär i längden. Utifrån vad du tycker när du provar en säng kan du också få bra tips från oss om vilka andra modeller du bör prova. Tillsammans hittar vi den säng som passar just dig allra bäst.

Din varukorg