Stäng
 

Hemtransport & Serviceerbjudanden

Hemleverans & hjälp med montering

När du köper en säng i någon av Sovkoncepts butiker kan du alltid få den levererad till önskad adress i Sverige. Bor du inom någon av våra sängbutikers närområde kan du dessutom välja hur mycket du vill göra själv och hur mycket du önskar få butikens hjälp med.

För leveranser inom närområdet erbjuder alla våra butiker transportalternativen leverans till tomtgräns och leverans till sovrum. Om du väljer leverans till sovrum kan du också välja att få sängen monterad. När vi monterar en säng tar vi självklart med oss emballaget så att det enda du behöver göra är att bädda.

Våra butiker definierar sina närområden lite olika men de flesta kunder blir mycket positivt överraskade av räckvidden. Fråga personalen i din Sovkoncept-butik om vilka leveransalternativ de kan erbjuda hem till dig.

Oavsett var du bor i Sverige kan din Sovkoncept-butik erbjuda transport till tomtgräns/trottoar så länge det finns en för lastbil körbar väg dit. Se våra Köp- och Leveransvillkor för villkor och priser.

Återvinning/returhantering av din gamla säng

Om du köper din säng med leverans till sovrum så har du möjlighet att även få hjälp med bortforsling av din gamla säng. Det kan vara både praktiskt och ett sätt att minska det totala antalet transporter. Din Sovkoncept-butik ombesörjer då transporten till en lokal återvinningscentral. Se våra Köp- och Leveransvillkor för villkor och priser.

Gratis lånesläp

Sovkoncepts butiker erbjuder sina sängkunder möjligheten att helt gratis låna en täckt släpvagn för hemtransport i egen regi. Utöver att alternativet är kostnadsfritt har det också en stor fördel i sin flexibilitet. Förutsatt att du meddelat butiken senast dagen innan så kan du hämta din nya säng så länge butiken är öppen. Men glöm inte att du måste lämna tillbaka släpvagnen innan stängning. Se våra Köp- och Leveransvillkor för villkor.

Service & reparation

Även kvalitetssängar kan ibland behöva underhållas och detta gäller framförallt ställbara sängar/motorsängar. Har du inte möjlighet själv så kan många av Sovkoncepts butiker erbjuda service och reparationer även om arbetet inte skulle täckas av tillverkarens garantier. Kontakta din Sovkoncept-butik för mer information om priser och utbud.

Din varukorg