Stäng

Sovkoncept Bromma

Välkommen till en riktig sängbutik! Sovkoncept Stockholm – Bromma erbjuder allt du kan drömma om när det kommer till sängar och sovrum.

Sängbutikskedjan Sovkoncept startade så sent som 2018 men de flesta av våra butiker har funnits och drivits av samma ägare i över 10 år. Nu har vi äntligen lämnat franchisesammarbetet vi haft med en annan butikskedja och tagit det egna namnet Sovkoncept.

Erfarenhet är alltså inget vi saknar vare sig i vår ledning eller hos våra sängrådgivare som du möter i butikerna. Planera in ett besök hos oss på Sovkoncept Stockholm – Bromma så kommer vi hjälpa dig att hitta en säng som passar just dig. Kanske letar du efter den perfekta viktlösa känslan i en riktigt bra kontinentalsäng eller är det dags att uppgradera med den lyxiga funktionen i en ställbar säng?

En riktigt bra säng är inte bara en precisionsbyggd säng av kvalitetsmaterial. Det är en säng som också är väl anpassad till de personer som ska sova i den. Vissa människor är långa och andra är korta, det finns de som har breda axlar medan andra har breda höfter. När man dessutom tar med sovställningen i beräkningen så är det självklart att en enda sängmodell inte kan passa alla människor.

Bra liggkomfort är inte heller något du kan läsa dig till utan den måste provas fram. Det är först när du jämför känslan mellan olika sängar som du kan bilda sig en riktig uppfattning om vad som passar dig bäst. Hos Sovkoncept Stockholm – Bromma kan du provligga ett stort utbud av kontinentalsängar, ställbara sängar och ramsängar i olika prisklasser. En riktigt bra och prisvärd säng är den säng som passar just dig.

Öppettider

Måndag-fredag 10-18
Lördag 11-16
Söndag och helgdag 11-16

Avvikande öppettider

Valborgsmässoafton 10-15
Alla helgons dag 11-15

Butiken är stängd följande dagar:

Julafton, Juldagen, Nyårsafton, Nyårsdagen, Midsommarafton, Midsommardagen.

Besök oss

Besöksadress

Archimedesvägen 1-3
168 67 Bromma

Visa på karta

Kontakta oss

Telefon

08-29 19 70

Fax

08-29 19 60

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till förfrågan
  • Hemleverans
  • Lånesläp
  • Återvinning
  • Hjälp med montering