Stäng

Förfrågan - inte kassa

Vår målsättning är att ge alla våra kunder så bra förutsättningar som möjligt till att vakna utvilade. Vi rekommenderar därför att du besöker din närmaste Sovkoncept-butik där du med hjälp av våra duktiga sängrådgivare kan prova ut en riktigt skön säng. Tillsammans med vårt breda sortiment är vår rådgivning en av våra stora styrkor.

Vi vet att när man ska köpa säng så är det många detaljer att tänka på och det kan vara svårt att på förhand veta vilken typ av komfort och vilken modell som passar ens behov. Även andra säng- och sovrumstillbehör har ofta val och alternativ som våra erfarna medarbetare kan förklara och föreslå.

För att du ska känna dig trygg i ditt val så har vi här på hemsidan inte en kassa där du kan slutföra ett köp. När du skickar din förfrågan så kommer butiken se över dina produktval och återkomma till dig med eventuella kompletterande frågor och val samt med information om hur du sedan gör för att beställa.

Gör så här:

  1. Kontrollera dina artiklar och ange i meddelandefältet det du kan av följande:
    • Om och i så fall när du har besökt butiken. Har du fått ett kostnadsförslag så referera till det.
    • Om du önskar köpa hemleverans och i så fall om du vill få hjälp med montering av sängben och/eller bortforsling av din gamla säng.
    • Eventuella övriga frågor om produkterna eller annat.
  2. Välj butik att skicka förfrågan till.
  3. Fyll i dina kontaktuppgifter.
  4. Skicka förfrågan.

 

Tips: Fråga gärna om butikens möjligheter till utlämning utomhus.

Grunduppgifter

Jag bor i: Sverige Sverige
Jag är: PrivatpersonÄndra till företag

Kontrollera dina artiklar