Stäng

Sovkoncept Luleå

Välkommen till en riktig sängbutik! I Sovkoncepts butik i Luleå hittar du allt du kan drömma om vad gäller sängar och sovrum. Vi erbjuder skandinavisk design och kvalitet när den är som bäst och våra utbildade och erfarna sängrådgivare hjälper dig att hitta en säng som passar dig riktigt bra.

Sängbutikskedjan Sovkoncept startade så sent som 2018 men vi är inga nybörjare för det. De flesta av våra sängbutiker runt om i landet har funnits och drivits av samma ägare i över 10 år. Nu har vi äntligen tagit steget och lämnat franchisesammarbetet vi haft med en annan butikskedja. In i den nya kedjan Sovkoncept har vi tagit med oss all den kunskap och kompetens som bara erfarenhet kan ge.

Erfarenhet är alltså inget vi saknar vare sig i vår ledning eller hos våra sängrådgivare som du möter i våra sängbutiker. Hos oss på Sovkoncept så kommer vi hjälpa dig att hitta en säng som passar just dig, oavsett om det är en kontinentalsäng, ställbar säng eller en ramsäng.

En riktigt bra säng är nämligen inte bara en precisionsbyggd säng av kvalitetsmaterial. Det är en säng som också är väl anpassad till de personer som ska sova i den. Vissa människor är långa och andra är korta, det finns de som har breda axlar medan andra har breda höfter. När man dessutom tar med sovställningen i beräkningen så är det självklart att en enda sängmodell inte kan passa alla människor.

Bra liggkomfort är svår att läsa sig till så den bör provas fram. Det är först när du jämför känslan mellan olika sängar som du kan bilda sig en riktig uppfattning om vad som passar dig bäst. Ta dig tid och besök vår sängbutik i Luleå där du kan provligga och jämföra komforten i ett stort urval av kontinentalsängar, ställbara sängar och ramsängar i olika prisklasser. Den säng som passar just dig - det är en riktigt bra och prisvärd säng.

Vi erbjuder inom butikens region, liksom alla Sovkoncepts sängbutiker, full service när det gäller hemleverans och montering samt bortforsling av emballage och din gamla säng. Bor du en längre sträcka från butiken? Fråga gärna vilka möjligheter vi har göra leveransen av din säng så smidig som möjligt.

Öppettider

Måndag-torsdag 10-19
Fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag och helgdag 12-16

Avvikande öppettider

Annandag jul 10-16
Valborgsmässoafton 10-16
Skärtorsdag 10-18
Alla helgons dag 10-16

Butiken är stängd följande dagar:

Julafton, Juldagen, Nyårsafton, Nyårsdagen, Långfredag, Påskafton, Påskdagen, Midsommarafton, Midsommardagen.

Besök oss

Besöksadress

Sovkoncept Luleå
Betongvägen 1M
973 45 Luleå

Visa på karta

Kontakta oss

Telefon

0920-250 300

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till förfrågan
  • Hemleverans
  • Lånesläp
  • Återvinning
  • Hjälp med montering