Stäng

Sovkoncept Sisjön

Välkommen till Sovkoncept Sisjön! I vår nystartade sängbutik mitt i gigantiska Sisjö Shopping i södra Göteborg får du erfaren och kompetent hjälp att hitta din drömsäng. Vi på Sovkoncept Göteborg har nämligen levererat kvalitetssängar till nöjda Göteborgare i 20 år. Vi erbjuder allt du kan drömma om vad gäller sängar och sovrum.

Vill du hitta en riktigt skön säng som passar just dina behov så rekommenderar vi starkt ett besök hos oss på Sovkoncept Sisjön i Göteborg. Våra sängrådgivare är utbildade för att på bästa sätt guida dig genom ett lyckat sängköp. Kanske kan funktionerna i en ställbar säng sätta extra guldkant på din vardag eller är det istället den magiska svävande känslan i en lyxig kontinentalsäng som passar dig?

Tack vare sitt läge erbjuder butiken i Sisjön lugn och ro utan att vara svårtillgänglig. Närheten till Söderleden samt utbudet av butiker både i Sisjön och i Högsbo 421 på andra sidan leden gör att besöket i butiken lätt kan kombineras med andra ärenden. Samtidigt gör butiksläget en trappa upp ovanför Elon-butiken att Sovkoncept Sisjön inte drabbas av onödigt stök och spring. Detta är alltså butiken för dig som vill kunna välja rätt säng i lugn och ro.

Hos oss på Sovkoncept Sisjön i Göteborg hittar du kontinentalsängar, ställbara sängar och ramsängar i många varianter och i olika prisklasser. I vårt stora utbud hittar du äkta varumärken och riktig kvalitet. Här kan du jämföra känslan och funktionen och på så sätt bilda dig en riktig uppfattning om vad som passar dig bäst. Den säng som passar just dig - det är en riktigt bra och prisvärd säng.

Öppettider

Måndag-fredag 10-19
Lördag 10-17
Söndag och helgdag 11-17

Avvikande öppettider

Påskafton 10-15
Valborgsmässoafton 10-17
Nyårsafton 10-14

Butiken är stängd följande dagar:

Nyårsdagen, Midsommarafton, Midsommardagen, Julafton, Juldagen.

Besök oss

Besöksadress

Sovkoncept Sisjön
Datavägen 8
436 32 Göteborg

Visa på karta

Kontakta oss

Telefon

031-45 21 00

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till förfrågan
  • Hemleverans
  • Lånesläp
  • Återvinning
  • Hjälp med montering