Prisgaranti – på riktigt

Vi på Sovkoncept vill ge våra kunder en bättre rådgivning och en bättre service än de får någon annanstans. Att de som handlar hos oss gör det till marknadens bästa priser ser vi som en självklarhet. För att du som kund ska kunna känna dig trygg så har vi en prisgaranti som faktiskt fungerar - på riktigt.

Skillnad på varor och varor

Till skillnad från många andra stora möbelvaruhus så arbetar Sovkoncept med flera ledande sängtillverkares egenutvecklade produktsortiment. I våra butiker hittar du därför främst sängvarumärken som Carpe Diem Beds, Ekens, Hilding, Jensen, Karma, Temprakon, Tempur och Viking – så som tillverkaren har designat dem.

Originalsortiment kan jämföras

Hos Sovkoncept hittar du alltså de kända varumärkenas originalprodukter – det vill säga de produkter tillverkarna lagt kraft och energi på att utveckla, de produkter som tillverkarna visar upp på sina egna hemsidor och de produkter som du också kan finna hos andra återförsäljare. Eftersom produkterna faktiskt finns att köpa i flera olika butiker så kan du känna dig trygg i att priset du betalar är konkurrensutsatt och pressat.

Sovkoncepts löfte

I Sovkoncepts butiker kan du få all service och all den hjälp du behöver för att hitta en säng som passar dig riktigt bra. Med Sovkoncepts prisgaranti kan du sova lugnt och förvissad om att du inte betalar mer än du behöver.

Vi på Sovkoncept håller alltid priser som tål att jämföras. När du handlat eller lagt en order hos oss har du därför 10 dagar på dig att jämföra priser. Skulle du mot förmodan hitta ett pris som slår ditt pris hos Sovkoncept så matchar vi alltid lägsta pris.

Handla hos Sovkoncept för bästa rådgivning, service och pris. Då hjälper du också oss att kunna fortsätta erbjuda precis det, även i framtiden. Tack!

För mer information och villkor se Sovkoncepts Köp- och Leveransvillkor.

Din varukorg