Stäng

Sovkoncept Karlskrona-Nättraby

Sovkoncept Karlskrona – Nättraby har allt du kan drömma om när det kommer till sängar och sovrum. Vi erbjuder också personlig rådgivning och service hela vägen hem till ditt sovrum. Du som kund kan känna dig trygg och slipper allt besvär då vi erbjuder hemleverans, montering samt återvinning av din gamla säng. Välkommen in till oss i Nättraby för att prova ut en av hemmets viktigaste pryl, sängen med tillbehör!

Även om sängbutikskedjan Sovkoncept är startad så sent som 2018 så har de flesta av våra butiker runt om i landet funnits och drivits av samma ägare i över 10 år. Fram till och med 2017 så hade vi dock franchiseavtal med en annan välkänd sängbutikskedja och hette alltså något annat. Butiken i Karlskrona har funnits i 18 år med samma ledning och ägare.

Erfarenhet är därmed inget som saknas vare sig i vår ledning eller hos våra sängrådgivare som du möter i butiken. Gör ett besök hos oss i Nättraby så kommer vi hjälpa dig att hitta en säng som passar just dig. Kanske kan funktionerna i en ställbar säng sätta extra guldkant på din vardag eller är det istället den magiska svävande känslan i en lyxig kontinentalsäng som passar dig?

En riktigt bra säng är nämligen inte bara en precisionsbyggd säng av kvalitetsmaterial. Det är en säng som också är väl anpassad till de personer som ska sova i den. Vissa människor är långa och andra är korta, det finns de som har breda axlar medan andra har breda höfter. När man dessutom tar med sovställningen i beräkningen så är det självklart att en enda sängmodell inte kan passa alla människor.

Bra liggkomfort är inte heller något du kan läsa dig till utan den måste provas fram. Det är först när du jämför känslan mellan olika sängar som du kan bilda sig en riktig uppfattning om vad som passar dig bäst. Hos oss på Sovkoncept Karlskrona – Nättraby hittar du kontinentalsängar, ställbara sängar och ramsängar i många varianter och i olika prisklasser. Det låter dig jämföra känslan och funktionen och på så sätt bilda dig en riktig uppfattning om vad som passar dig bäst. Den säng som passar just dig - det är en riktigt bra och prisvärd säng.

Öppettider

Måndag 10-19
Tisdag - fredag 10-18
Lördag 10-15
Söndag och helgdag 12-16

Butiken är stängd följande dagar:

Julafton, Juldagen, Nyårsafton, Nyårsdagen, Midsommarafton, Midsommardagen.

Besök oss

Lätt att hitta vid E22 mellan Karlskrona och Ronneby.

Besöksadress

Sovkoncept Karlskrona

Gamla landsvägen 66

373 30 Nättraby

Visa på karta

Kontakta oss

Telefon

0455-30 17 60

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till förfrågan
  • Hemleverans
  • Lånesläp
  • Återvinning
  • Hjälp med montering