Tempur

Tempur är originalet och fortfarande en världsledande leverantör av trögelastiska sängar, kuddar och vardagsprodukter. När man pratar om minnesskum, memoryskum eller trögelastiskt skum så används ofta begreppet Tempur-material, oavsett vilken tillverkare produkten kommer ifrån. Det kan lätt ge intrycket av att alla produkter innehåller samma material, men det är långt ifrån sanningen.

Tempur: En banbrytande sömnupplevelse med trögelastiskt skum

Tempur är ett varumärke som har revolutionerat sömnvärlden genom att utveckla ett trögelastiskt skummaterial som anpassar sig efter din kropp för att ge ultimat komfort och stöd. Tempurs produkter, såsom Tempur-madrasser, Tempur-sängar och Tempur-kuddar, har blivit världsberömda för att förbättra sömnen för människor över hela världen.

TEMPUR® MATERIAL – Materialet som förändrade sömnen

Tempur-madrasser och kuddar är tillverkade av TEMPUR®-material, som utvecklades från NASA-teknologi för att ge astronauter bekväma säten under rymdfärder. Tempur-material känner av din kroppsform, vikt och värme och anpassar sig exakt efter varje centimeter av din kropp. Detta ger en bevisad tryckavlastning som ger din kropp total komfort och stöd. Materialet kan också hjälpa till att minska dina rörelser med vridningar och vändningar under sömnen, vilket ger en mer avslappnad och lugnande sömnupplevelse.

Enastående kvalitet fulländat för sömn - Född från rymden

Tempurs ikoniska TEMPUR®-material har varit en viktig del av deras produkter sedan grundandet av varumärket. Tempur är också det enda madrass- och kuddmärket som är erkänt av NASA och certifierat av US Space Foundation. Varje Tempur-madrass och Tempur-kudde är tillverkade med precision och omfattande kontroller för att säkerställa högsta kvalitet. Detta gör att varje produkt är perfekt för att ge den ultimata sömnupplevelsen.

Ren design och hög kvalitet - Tillverkat i Danmark

Tempur-madrasser tillverkas i Danmark, ett land som är känt för banbrytande teknologi och kvalitetsdesign. Varje Tempur-produkt är skapad för att reflektera dansk design med sin rena linjer och enkelhet. Produkterna är en perfekt blandning av form, funktion och hög kvalitet.

Den ultimata sömnupplevelsen - Nöjda kunder

Tempur har som mål att erbjuda den bästa sömnupplevelsen för människor över hela världen. Genom att lyssna på kundernas feedback, fortsätter Tempur att förbättra och utveckla sina produkter för att ge den ultimata sömnupplevelsen. Detta har lett till att Tempur är rankade som nummer ett för kundnöjdhet, sömnkvalitet och varumärkeslojalitet. Tempur-ägare är mer nöjda än ägare av andra madrassmärken, och de får bättre sömnkvalitet samt är mer lojala till varumärket.

Kvalitet i fokus

Tempur är ett varumärke som fokuserar på kvalitet och komfort för en god natts sömn. Varje detalj i tillverkningsprocessen av en TEMPUR-madrass är noga kontrollerad för att säkerställa dess kvalitet. Teamet utför upp till 67 kontroller under de 60 timmar som det tar att skapa en TEMPUR-madrass, vilket garanterar att varje detalj är perfekt för ditt sovrum. Detta resulterar i en 10-årig tillverkargaranti på varje TEMPUR-madrass, som är certifierad enligt de högsta standarderna för hälsa, säkerhet, miljö och teknisk excellens av LGA och TÜV.

Miljömedveten tillverkning av TEMPUR-produkter

Tempur är ett ansvarsfullt och etiskt medvetet företag som är stolta över att använda säkra och hållbara tillverkningsprocesser. Varje TEMPUR-produkt, såsom TEMPUR Pro-serien, TEMPUR Prima, TEMPUR One och TEMPUR Comfortkuddar, är märkta med MADE IN GREEN av OEKO-TEX®. Detta märke garanterar att varje märkt produkt är tillverkad med material som har testats noggrant för att vara fria från skadliga ämnen och producerade i miljövänliga anläggningar under socialt ansvarsfulla arbetsförhållanden.

För en god natts sömn, kan man lita på Tempur. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och komfort är Tempur ett varumärke som passar dem som vill ha det bästa för sin sömn. Med en mängd olika produkter att välja mellan, inklusive madrasser, kuddar, täcken och sängkläder, har Tempur något för alla som söker en bättre sömnupplevelse.

Sortering:
1 2 ... 10 

Din varukorg