Jensen

I natursköna Svalvik i norska fylket Vestfold produceras sängar i absolut toppklass. Med historik och erfarenhet som sträcker sig ända till 1947 har Jensen mycket i bagaget. Det finns många sängtillverkare som med det nöjt skulle luta sig tillbaka men Jensen är inte en av dem. Istället är tillverkaren en av de ledande i utvecklingen av sängars liggkomfort och funktion.

Ett av många bevis på den innovativa kultur som råder är Jensen Exact med vilken du kan justera komforten i din Jensen kontinentalsäng. Nytt från 2018 är att Exact-funktionen nu går att få även till Jensens ramsängar.

Ett annat bevis på Jensens strävan att vara ett ledande sängmärke är deras eleganta Seamless-lösningar som stilfullt suddar ut skarven mellan två sängar och får ett dubbelsängspaket med ställbara sängar att se ut som en möbel istället för två. Seamless-lösningar finns till Jensens kontinentalsängar, ställbara sängar och även till ramsängar.

Något som dock inte har ändrats hos Jensen är passionen för hantverket och känslan för kvalitet. Sover du i en Jensen-säng så kan du känna dig trygg i att oavsett om det är en kontinentalsäng, ställbar säng eller en ramsäng så är det en säng med noggrant valda kvalitetsmaterial sammansatta i enlighet med en lång hantverkartradition.

Med en Jensen-säng kan du också sova med gott samvete. Träet i Jensens sängramar kommer från miljöcertifierade skogar och i fjädrarna brukar man återvinningsbar metall. Ytor av trä, textil och metall behandlas utan flamskyddsmedel eller andra farliga kemikalier och de Svanen-märkta madrassernas material är noga utvalt samt har en hög kvalitet och lång hållbarhet.

Alla Jensens sängar har sängtillverkarens marknadsledande totalgaranti på 5 år som självklart innefattar motorer till ställbara sängar och Exact-funktionsmotorn till kontinentalsängar och ramsängar. Utöver det lämnas en garanti mot ram- och fjäderbrott på 25 år.

Sortering:
Svanenmärket
Vändbar madrass Jensen Diplomat 90x200
KAMPANJ
Svanenmärket
Vändbar madrass Jensen Ambassadör+ 180x200
KAMPANJ
Svanenmärket
Bäddmadrass Jensen Sleep III 180x200
KAMPANJ
Svanenmärket
Bäddmadrass Jensen Sleep II 180x200
KAMPANJ
Svanenmärket
Vändbar madrass Jensen Prestige 210x210
KAMPANJ
Svanenmärket
Vändbar madrass Jensen Diplomat 140x200
KAMPANJ
Sängbricka Jensen Add-on Tray 60x38x25
KAMPANJ
Svanenmärket
Vändbar madrass Jensen Diplomat 105x210
KAMPANJ
Svanenmärket
Bäddmadrass Jensen Sleep I 210x200
KAMPANJ
Svanenmärket
Vändbar madrass Jensen Diplomat 160x200
KAMPANJ
Svanenmärket
Vändbar madrass Jensen Supreme 90x200
KAMPANJ
1 2 ... 14 

Din varukorg