Bäddmadrass på köpet från Jensen

Sängar från Jensen Beds är alltid av bra kvalitet och Sovkoncept hjälper dig alltid att hitta rätt säng till ett riktigt bra pris.

Just nu har vi en riktigt bra kampanj som gäller alla Jensens sängmodeller.

Bäddmadrass på köpet!
Till samtliga kontentalsängar, ramsängar och ställbara sängar från Jensen får du just nu utvald bäddmadrass i motsvarande storlek på köpet.

Detta innebär att du får en bäddmadrass Sleep I för 0 kr om du köper en Jensen Diplomat. Köper du en Jensen Ambassadör får du en bäddmadrass Sleep II och till Jensen Prestige kommer bäddmadrass Sleep III utan extra kostnad. Investerar du i den lyxigaste Jensen-modellen Supreme får du självklart med den lyxigaste bäddmadrassen Jensen StarRose.

När du provar och väljer den säng och bäddmadrass som passar dig bäst så kanske du föredrar en annan kombination än den för kampanjen utvalda. Då har du möjlighet uppgradera till den dyrare bäddmadrassen och betala endast mellanskillnaden på bäddmadrassernas ordinarie pris.

Till ställbara sängar kan även Jensens Split-bäddmadrasser väljas. De är speciella bäddmadrasser till dubbelsängar som är delade i huvudändan men sitter ihop i fotändan. Dessa är ofta ett bra val till ställbara sängar då de båda sängarna smidigt kan regleras individuellt men bäddmadrassen täcker skarven mellan sängarna under höften.

Specialpris på sänggavlar och sängben tillsammans med säng
När du köper säng hos Sovkoncept får du samtidigt minst 20% rabatt på matchande sänggavel och 50% på sängben.
(Gäller sänggavlar och sängben inom samma varumärke som sängen. Gäller ej sänggavlar med Sovkoncepts Alltid Lågt Pris.)

Nya Jensen Diplomat LTD
Jensens Diplomat-serie har precis fått en uppgradering till den exklusiva pocketfjädern Aloy 1.0 och nu har du chansen att köpa en kontinentalsäng med den nya komforten i ett Limited Edition-tyg till superpris.
*Kampanjen kan inte kombineras med andra erbjudanden.

I våra butiker hittar du mer information och kan prova ut den sängmodell som passar just dig allra bäst. Följ länken nedan för att se hela Jensens sortiment.

Din varukorg