25% på mycket från Hilding

Sovkoncept har alltid bra priser på kvalitetssängar från Hilding. Det klassiska svenska varumärket erbjuder prisvärda produkter som är bra för dig, din familj och för miljön.

Extra bra på Family kontinentalsäng
Just nu kan vi erbjuda extra bra priser på Kontinentalsäng Hilding Family i 160x200 och 180x200 tillsammans med bäddmadrass Harmony Softex eller Harmony Style. Du kan köpa till den populära matchande huvudgavel Djupknappad till specialpris.

Extra bra på Family ställbar säng
Vi kan också erbjuda extra bra priser på ställbar säng Hilding Family i 80x200, 90x200, 105x200 och 120x200 tillsammans med bäddmadrass Harmony Softex eller Harmony Style. Du kan köpa till den populära matchande huvudgavel Djupknappad till specialpris i bredderna 120, 160, 180 och 210 cm.

25% på det mesta
Ge dig själv den fantastiska presenten att sova bekvämt och med gott samvete och få 25% rabatt när du gör det. Det är också läge att fixa resten av sovrumsmöblerna då årets sommarrea innebär 25% rabatt på det mesta från Hilding-sortimentet. Exempelvis tillbehör som bäddmadrasser, ottomaner och sängfickor. Kampanjen gäller ej sänggavlar och sängben.

Specialpris på sänggavlar och sängben tillsammans med säng
När du köper säng hos Sovkoncept får du samtidigt minst 20% rabatt på matchande sänggavel och 50% på sängben.
(Gäller sänggavlar och sängben inom samma varumärke som sängen. Gäller ej sänggavlar med Sovkoncepts Alltid Lågt Pris.)

Här ser du några prisexempel från den här kampanjen. Följ länken nedanför för att se hela Hildings sortiment.

Din varukorg