Stäng

Tillbehör

Fibertäcke Sund 150x210
KAMPANJ
från 709 kr
Ord.pris: 945 kr
Påslakanset Kosta Sälvik Satin 150x210/50x60
HALVA PRISET
Tyngdfilt Cura Elegance 140x200
KAMPANJ
  • Dark grey
  • White
1 195 kr
Ord.pris: 1 495 kr
Påslakanset Kosta Båsvik Satin 150x210/50x60
HALVA PRISET
Fiberkudde Sund 50x60
KAMPANJ
från 239 kr
Ord.pris: 318 kr
Påslakanset Lord Nelson Kuling Mikrofiber 150x210/50x60
HALVA PRISET
 

Kampanjer & rea
Vårkampanj 2022
Topplista

Nu är våren äntligen på intåg och dagarna blir raskt längre för varje dag som går. Glöm inte att vila ordentligt när du sover så att du har all energi du behöver på dagen.

Välkommen in i våra butiker och prova ut din drömsäng!

Vi har stora luftiga butiker och har dessutom satt strikta gränser för antal samtidiga besökare. Vill du göra ditt besök ännu tryggare för dig så kontaktar du din butik och bokar en privat visning när butiken är stängd. Då är du dessutom säker på att få riktigt bra hjälp.

Ett vackert och trivsamt sovrum kan få dig att må bättre och somna harmonisk. Om din säng dessutom är perfekt anpassad till din kropp så kommer din vila bli effektivare. Ge dig chansen att vakna pigg och på gott humör.

Nu har vi laddat butikerna med massor av Svanen-märkta, återvunna och ekologiska produkter. Gör både dig själv och naturen en tjänst och välj en riktigt bekväm och prisvärd miljövänlig säng.

En säng som passar den som ska sova i den är alltid prisvärd. En säng som inte passar är det inte. Har du fastnat för en lyxig komfort? Se HÄR, det är fortfarande riktigt prisvärt.

Vi har fina erbjudanden på kontinentalsängar, ställbara sängar, ramsängar, bäddmadrasser, kuddar, täcken, plädar, och mycket, mycket mer. En del priser gäller så länge lagret räcker och för andra produkter kan det finnas ett fåtal i lager för omgående leverans. Så vänta inte utan besök din Sovkoncept-butik i dag!

Dessutom hittar du sängar och sovrumsmöbler märkta med Svanen, Nordens officiella miljömärkning som granskar miljöpåverkan under hela livscykeln och ställer krav på funktion och kvalitet. Vi har också plädar och överkast tillverkade av 99% återvunnet material samt ett stort sortiment av ekologiska sängar, möbler, sänglinne m.m. till priser som överraskar. Det ska vara skönt att välja grönt!

Din kundvagn