Stäng

Bäddmadrass på köpet från Jensen

Sängar från Jensen Beds är alltid av bra kvalitet och Sovkoncept hjälper dig alltid att hitta rätt säng till ett riktigt bra pris.

Just nu har vi en riktigt bra kampanj som gäller alla Jensens sängmodeller.

Bäddmadrass på köpet!

Till samtliga kontentalsängar, ramsängar och ställbara sängar från Jensen får du just nu utvald bäddmadrass i motsvarande storlek på köpet. Detta innebär att du får en bäddmadrass Softline I för 0 kr om du köper en Jensen Diplomat. Köper du en Jensen Ambassadör får du en bäddmadrass Softline II och till Jensen Prestige kommer bäddmadrass Softline III utan extra kostnad. Investerar du i den lyxigaste Jensen-modellen Supreme får du självklart med den lyxigaste bäddmadrassen Jensen StarRose.

När du provar och väljer den säng och bäddmadrass som passar dig bäst så kanske du föredrar en annan kombination än den för kampanjen utvalda. Då har du möjlighet uppgradera till den dyrare bäddmadrassen och betala endast mellanskillnaden på bäddmadrassernas ordinarie pris. Detta gäller även vid uppgradering till Split-bäddmadrass som ofta är ett bra val till ställbara sängar.

I våra butiker hittar du mer information och kan prova ut den sängmodell som passar just dig allra bäst. Följ länken nedan för att se hela Jensens sortiment.

Din kundvagn