Bäddmadrass 90x210

Bäddmadrassen är den översta madrassen i ett sängsystem. En bäddmadrass 90x210 är ofta mellan 4-10 cm tjock, 90 cm bred och 210 cm lång. Här hittar du alla våra bäddmadrasser i storlek 90x210.

Bäddmadrasser 90x210

Sortering:
Bäddmadrass Viking Tagel 90x210
ENDAST I BUTIK
Bäddmadrass Viking BLU 90x210
ENDAST I BUTIK
Bäddmadrass Viking DL Kuvert 90x210
ENDAST I BUTIK
1 2 

Bäddmadrasser

En bäddmadrass ska ge den sista finishen i känslan i en sängen. Den bör väljas utifrån vilken säng den ska placeras på. Är sängen följsam bör även din bäddmadrass vara det och en fastare säng bör istället kompletteras med en bäddmadrass med lite mer styrka för att ge tillräcklig tryckavlastning.

Har du en säng som känns som en hängmatta så gör ett byte till en fastare bäddmadrass marginell nytta. Sängen kommer kännas fastare men du kommer sannolikt inte få en rakare liggställning. Med sämre tryckavlastning kommer du istället byta position mer under natten vilket gör det svårare att vakna utvilad.

Sängen under bäddmadrassen är mycket viktig för komforten. Om du vill köpa en ny bäddmadrass till en befintlig säng så bör du därför i butiken prova ut bäddmadrassen på en säng som liknar din befintliga säng.

Din varukorg