Dags att köpa säng?

Grattis – det finns massor av sköna och snygga att välja bland.
Här är fem storsäljare.

Ekens - Essens
Ingen är förvånad över dess popularitet. Sängen erbjuder en fantastisk sovkomfort med en svävande känsla. Med sina 15 centimeters höga pocketfjädrar i ett 5-zonat resårsystem, är det en säng utöver det vanliga. För den som är sugen finns även ett brett utbud av tillbehör, som gavlar, sänglådor och sängben.

Jensen - Ambassadör
Är en av Jensens mest efterfrågade sängar någonsin. En komplett säng som bland annat har en extra lång och mjuk skulderzon som ger stöd och plats för dina axlar. Du kommer även snabbt att lägga märke till dess fantastiska korsryggsstöd. Ett måste att testa under ditt nästa besök hos Sovkoncept.

Carpe diem - Sandö
Har en patenterad lösning som tar hand om kroppens konturer och utskjutande delar som exempelvis höfter, rumpa och axlar. Detta tillsammans med dess underbart sköna fjäderdjup gör det till en säng att längta efter. Dessutom är Sandös stilrena design oerhört populär.

Karma - Lux Fyn
Här är en ställbar säng, för dig som vill ha möjligheten att höja upp huvuddelen eller justera fotdelen. Mycket uppskattad 7-zonssäng som erbjuder en vändbar mellandel där du kan välja hårdheten mellan mjuk, medium, fast och extra fast. Sängen finns i 12 olika färger och i flera olika storlekar.

Hjälmaren
Sov gott – lev gott, något du verkligen kommer att göra med den här sängen i ditt sovrum. Sängen är en av de mest omtyckta i mellanprissegmentet. Med sin höga kvalitet och snygga design är detta en säng som är oerhört populär.

"Komforten är det viktigaste när du ska köpa en ny säng"

Den som sover gott får ett bättre liv. I alla fall ökar en bra säng dina chanser att hålla dig frisk, pigg och utvilad. Vad man behöver för typ av säng varierar kraftigt mellan olika personer. Men det viktigaste är att aldrig kompromissa kring valet av säng, då den påverkar hur gott du kommer att sova. Kom ihåg att vi sover i genomsnitt 26 år av våra liv.
– Komforten är det viktigaste när du ska köpa en ny säng. Med det menas att du hittar en som passar din kropp, din sovställning och som ger det stöd du behöver. Du ska kunna ligga still i en säng länge utan att behöva vrida och vända på dig, säger Andreas Tuomas på sängkedjan Sovkoncept.

Till exempel är det viktigt att avlasta axlar, rygg och höfter.
– Du behöver testa att ligga i olika sängar innan du köper en, för att hitta den som passar just dig. Även om det är två personer som väger lika mycket kan de behöva två helt olika typer av sängar. Det beror bland annat på kroppsform och i vilken position du vill sova. Hos oss får du experthjälp så att du hittar den säng som passar just dig och din kropp.

Sovkoncept har hundratals olika sängar i sitt utbud, däribland märken som Ekens, Jensen och Carpe Diem. Alla sängar hos Sovkoncept håller mycket hög kvalitet, är tillverkade i Skandinavien och uppfyller de höga krav som kunderna har på design.
– Att du får en säng som är snygg har blivit allt viktigare. Vi har därför ett massivt utbud och hos oss kommer du att hitta det du tycker om.

Din varukorg