Stäng
 

Vi tar er och vår hälsa på allvar

Vi på Sovkoncept har utifrån Folkhälsomyndighetens råd upprättat noggranna städ- och hygienrutiner för hela vår verksamhet så att vi på ett säkert sätt fortsatt ska kunna erbjuda kvalitetssängar och god service till våra kunder. Vi har också strikta regler för våra medarbetare för att säkerställa att alla på arbetsplatsen är friska.

Vi behöver din hjälp

OM du har sjukdomssymptom önskar vi för allas hälsa att du ställer in ditt besök i våra butiker tills du är frisk.

Väntar du på en hemleverans önskar vi också att du meddelar oss om du får symptom så att vi tillsammans kan planera en leverans som inte riskerar någons hälsa.

Är du frisk är du hjärtligt välkommen till oss men för allas trygghet begränsar vi i vissa butiker antalet samtidiga besökare. Detta finner du skyltat vid butiksentrén.

Tack för att du visar hänsyn.

Butiker

Alla våra butiker har öppet enligt ordinarie öppettider precis som vanligt.

Vill du känna dig extra trygg eller bara få perfekt hjälp så kan vi erbjuda tidsbokad sängrådgivning utanför ordinarie öppettider. Ska du hämta en beställd vara kan vi också erbjuda utlämning utomhus. Kontakta din Sovkoncept-butik för mer information.

I vissa butiker begränsar vi fortfarande antalet samtidiga besökare för allas trygghet. Detta finns i så fall skyltat vid butiksentrén. Tack för att du visar hänsyn!

Leveranstider

I nuläget är leveranskedjorna hos majoriteten av våra leverantörer relativt opåverkade och för deras varumärken är förutsättningarna goda för att kunna hålla normala och utlovade leveranstider. För några andra varumärken ser vi vissa störningar vilket vi bedömer kan påverka leveranstiderna med någon till några veckor för dessa.

Om läget förändras och förseningar skulle uppstå så kommer vi göra vårt bästa för att minimera effekten för våra kunder.

Hemleveranser

I nuläget ser vi inga till få störningar i vår hemleveransservice.

Under rådande omständigheter kan förändringar dock uppstå med kort varsel och vi hoppas på förståelse för om vi av hälsoskäl tvingas ta beslut som påverkar din hemleverans.

 

Uppdaterad senast 2021-07-06

Din kundvagn