Stäng
 

Vi tar er och vår hälsa på allvar

Vi på Sovkoncept har utifrån Folkhälsomyndighetens råd upprättat noggranna städ- och hygienrutiner för hela vår verksamhet så att vi på ett säkert sätt fortsatt ska kunna erbjuda kvalitetssängar och god service till våra kunder. Vi har också strikta regler för våra medarbetare för att säkerställa att alla på arbetsplatsen är friska.

OM du har sjukdomssymptom önskar vi för allas hälsa att du ställer in ditt besök i våra butiker tills du är frisk.

Väntar du på en hemleverans önskar vi också att du meddelar oss om du får symptom så att vi tillsammans kan planera en leverans som inte riskerar någons hälsa.

Tack för att du visar hänsyn.

Butiker

Alla våra butiker har öppet enligt ordinarie öppettider precis som vanligt.

Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda tidsbokad sängrådgivning utanför ordinarie öppettider. Kontakta din Sovkoncept-butik för mer information.

Leveranstider

I nuläget ser vi inga till få störningar i leveranskedjan och har mycket goda förhoppningar om att kunna hålla normala och utlovade leveranstider.

Om läget förändras och förseningar skulle uppstå så kommer vi göra vårt bästa för att minimera effekten för våra kunder.

Hemleveranser

I nuläget ser vi inga till få störningar i vår hemleveransservice.

Under rådande omständigheter kan förändringar dock uppstå med kort varsel och vi hoppas på förståelse för om vi av hälsoskäl tvingas ta beslut som påverkar din hemleverans.

 

Uppdaterad senast 2020-03-19

Din kundvagn