Stäng

Bäddmadrasser

Svanenmärket
Bäddmadrass Temprakon Zone 180x200
KAMPANJ
  • Vit
8 990 kr
Ord.pris: 14 995 kr
Svanenmärket
Bäddmadrass Temprakon Zone 90x200
KAMPANJ
  • Vit
4 495 kr
Ord.pris: 7 495 kr
Svanenmärket
Bäddmadrass Temprakon Zone 105x200
KAMPANJ
  • Vit
5 690 kr
Ord.pris: 9 495 kr
Svanenmärket
Bäddmadrass Temprakon Zone 210x210
KAMPANJ
  • Vit
11 290 kr
Ord.pris: 18 795 kr
 

Kampanjer & rea
HÖST 2021
Topplista

Den magnifika hösten är kommen!
Under hösten visar naturen upp sig i sin kanske vackraste skrud innan de ljusa timmarna på dygnet blir alltför få. Det är en tid då din sömn är extra viktig för ditt välmående. Men ta missa inte att ge vackra naturen den omtanke den förtjänar. Nu har vi laddat butikerna med massor av Svanen-märkta, återvunna och ekologiska produkter. Gör både dig själv och naturen en tjänst och välj en riktigt bekväm och prisvärd miljövänlig säng.

Välkommen!

Vi har stora luftiga butiker och har dessutom satt strikta gränser för antal samtidiga besökare. Vill du göra ditt besök ännu tryggare för dig så kontaktar du din butik och bokar en privat visning när butiken är stängd. Då är du dessutom säker på att få riktigt bra hjälp.

Ett vackert och trivsamt sovrum kan få dig att må bättre och somna harmonisk. Om din säng dessutom är perfekt anpassad till din kropp så kommer din vila bli effektivare. Ge dig chansen att vakna pigg och på gott humör.

En säng som passar den som ska sova i den är alltid prisvärd. En säng som inte passar är det inte. Har du fastnat för en lyxig komfort? Se HÄR, det är fortfarande riktigt prisvärt.

Vi har fina erbjudanden på kontinentalsängar, ställbara sängar, ramsängar, bäddmadrasser, kuddar, täcken, plädar, och mycket, mycket mer. En del priser gäller så länge lagret räcker och för andra produkter kan det finnas ett fåtal i lager för omgående leverans. Så vänta inte utan besök din Sovkoncept-butik i dag!

Dessutom hittar du sängar och sovrumsmöbler märkta med Svanen, Nordens officiella miljömärkning som granskar miljöpåverkan under hela livscykeln och ställer krav på funktion och kvalitet. Vi har också plädar och överkast tillverkade av 99% återvunnet material samt ett stort sortiment av ekologiska sängar, möbler, sänglinne m.m. till priser som överraskar. Det ska vara skönt att välja grönt!

Din kundvagn